Bel mij

Kosten incassobureau: geen verrassing achteraf

Uw debiteur betaalt niet en u overweegt een incassobureau in te schakelen. Natuurlijk wilt u geen onaangename verrassingen achteraf. Zoals een gepeperde rekening. Daarom wilt u vooraf precies weten wat de kosten zijn van een incassobureau. Dat vinden wij een logische gedachte. Bij ons heeft u vooraf inzage in wat de kosten voor u zijn wanneer u van onze diensten gebruikmaakt. U weet dus altijd wat de te verwachten opbrengsten zijn van uw vordering. Onze werkwijze is transparant.

Bij ons komt u financieel niet voor onaangename verrassingen te staan met allerlei bijkomende kosten. Als incassobureau bieden wij u een helder en duidelijk tarief. Bekijk onze actuele tarieven om te zien wat de incassokosten van uw vorderingen zijn of bereken de kosten en opbrengsten voor een individuele vordering met onderstaande rekenmodule.

Deze rekentool geeft u enkel een indicatie van de te verwachten kosten en opbrengsten bij volledige inning. Weigert uw debiteur te betalen terwijl deze wel daartoe in staat is? Dan starten wij in overleg met u een gerechtelijke procedure.

Meer informatie over de kosten van ons incassobureau? Neem dan contact op via +31 341 56 88 00 of stuur het formulier rechts op deze pagina in.

Meer informatie over uw berekening?

Bel 026-372 44 44 of vul onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie

Fout: Contact formulier niet gevonden.